LITTLE KNOWN FACTS ABOUT SANAL SUNUCU.

Little Known Facts About Sanal Sunucu.

Little Known Facts About Sanal Sunucu.

Blog Article

Yüksek trafik ya da veri transferi gerektiren web siteleri ve online uygulamalar için a hundred MBit sınırsız trafik ile kesintisiz erişim sağlar. Üstün Güvenlik Kalkanı

Satın aldığınız cloud sunucu paketleri, alanında uzman destek ekibimiz tarafından ücretsiz bir şekilde kurulur. Kullanıma hazır olduğunda ise bütün bilgilerle birlikte tarafınıza iletilir.

%100 SSD teknolojisi ile kurgulanır ve bu sayede yüksek performans elde edilir. Tam yedeklilik avantajı sunarak, klasik sanal sunucudan çAlright daha avantajlıdır. Sunucu

Tüm kurumsal depolama altyapımız NVME tabanlı SSD disklerden oluşmaktadır. Dolayısıyla verilerinize en hızlı şekilde erişebilir, sunucunuzdan en yüksek performansı elde edebilirsiniz. Bu nedenle mevcut hizmetimiz NVME Sanal Sunucu olarak da adlandırılabilir.

Ayrıca uygulamanızın ihtiyaçlarını da belirleyebilmek için teknik ekibimiz yardımcı olacaklardır. Bu sayede sanal sunucunuzu en performanslı şekilde kullanabilirsiniz.

VPS server veya bilinen adıyla bulut sunucusu, fiziksel bir depolama sistemine ihtiyaç duyulmadan bulut teknolojisi ortamında yer alan sanal sunuculara denir. XCloud VPS sunuculara istediğiniz her yerden erişim sağlayabilirsiniz. VPS more info sunucu ne işe yarar?

Örnek verecek olursak; standard Net trafiğine sahip a hundred adet Internet sitesi için SSD Sunucu eight dimension yeterli gelebilir. Sunucu kapasitesi planlama konusunda müşteri temsilcilerimize canlı destek üzerinden veya Müşteri Destek Hattını arayarak danışabilirsiniz.

Oluşan VDS'ler diğer VDS'lerden bağımsızdır. İşletim sistemi farklıdır ve kaynak paylaşımı yoktur. Kaynaklar tamamen kullanıcıya aittir. Disk alanına işletim sistemi dahil mi?

Sunucu hizmetini deneyimlemek isteyen kullanıcılar için oluşturulmuştur. Aktif sunucularda veya two. sunucu alımlarında kullanılamaz.

VDS’in kullanıcıları tarafından bilinir ki, sunucuları ana makinede bulunan diğer sunuculardan farklıdırlar. Bu şekilde kaynaklar yalnızca kullanıcıların isteklerine bağlı olarak kullanılmaktadır. VPS’teyse kaynaklar diğer kullanıcılar ile ortak şekilde kullanılmaktadır.

Ayrıca, sanal sunucu seçerken nelere dikkat etmeniz gerektiğini ve fiziksel sunucu ile arasındaki farkları öğreneceksiniz. Sanal sunucuların sizin işletmeniz ya da web sitesiniz için doğru seçenek olup olmadığını anlamanıza yardımcı olacak bu rehberimizden faydalanabilirsiniz.

IHS Telekom Kiralık Linux Sunucu hizmetlerini tercih ettiğinizde işletim sistemi olarak açık kaynaklı Linux işletim altyapısıyla sunucunuzu kullanmaya başlayabilirsiniz. Linux sanal sunucu hizmetiyle birlikte Ubuntu, Centos işletim sistemlerinden birini tercih edebilir, sunucu yönetiminizi linux tabanlı sunucu işletim sistemleri üzerinde kolayca yapabilirsiniz.

İstediğiniz zaman sunucunuza linux yada windows işletim sistemlerinden herhangi birini tek tıkla kurabilirsiniz.

Saniyede ~8bin megabayt okuma, ~6bin megabayt yazma hızıyla sizlere eşsiz hızlı bir disk teknolojisinde mükemmel I/O deneyimi sunuyoruz.

Report this page